fbpx
Menu Sluiten

OUR PARTNERS PEERS

All Out Triathlon Coaching heeft partnerships met organisaties waarmee onze waarden overeenstemmen: liefde voor de sport, passie voor het materiaal en aandacht voor de triathleet en zijn/haar lichaam. 

Hiddit Nutrition produceert en verdeelt voedingssupplementen specifiek voor triathleten. Het gamma werd ontwikkeld met Luc Van Lierde, tweevoudig winnaar van Ironman Hawaii. Diverse professionele triathleten (o.a. Kenneth Vandendriessche, Ruben Geys, Saleta Castro) maken al jaren gebruik van de supplementen van Hiddit.

Hiddit schenkt bijzondere aandacht aan hydratatie, snelle energieopname en makkelijke verteerbaarheid. Aanbevolen voor duursporters van ieder niveau!

Wahoo Fitness is het ultieme lifestyle merk voor de triathleet die graag op de indoor trainer fietst. Internationale toptriathleten als Lucy Charles, Lionel Sanders en Jan Frodeno zijn gekende Wahooligans

Bij All Out zijn we fan van gestructureerde trainingen op de indoor trainer (zie deze blog).

Naast indoor trainers heeft Wahoo ook prima fietscomputers en hartslag in de aanbieding. Check het volledige gamma hier!

Zwift is de ideale aanvulling voor je Wahoo indoor trainer. Deze software maakt indoor fietsen gewoon veel leuker. Verken de virtuele werelden, race tegen allerlei nationaliteiten en ga All Out op de diverse King of the Mountains en sprintjes

Zwift heeft leuke gift cards die je cadeau kan doen aan medefietsers. Een ideaal cadeau voor een verjaardag of onder de kerstboom, toch?!

#sockporn

We love our socks at All Out! Sporcks is een Spaans merk van loop-, fiets- en triathlonsokken. Prima materiaal, uitstekend comfort en superslikke designs.

Breng zeker een bezoek aan hun webshop!

All Bikes Wim is de ideale plaats voor de aankoop van een nieuwe fiets en het onderhoud van onze geliefde tweewieler. All Bikes Wim is reeds jaren verdeler van Trek, het merk dat de razendsnelle Speed Concept heeft ontworpen.

Wim Secretin is een echte vakman met liefde voor de triathlonsport. Enkele jaren geleden werkte hij met succes de volledige Ironman van Maastricht af.

Je vindt zijn winkel in Nieuwerkerken bij Sint-Truiden.

Sportgoods is de speciaalzaak voor fiets- en loopuitrustingen. Goed materiaal is essentieel voor iedere triathleet. De juiste schoenen zitten niet enkel lekker, ze zijn ook cruciaal is de preventie van blessure op lange termijn.

Johan Mondelaers is een ervaren lopen en al jarenlang partner van ons triathlonteam. Hij staat je met raad, daad en de nieuwste technologie bij in je materiaalkeuzes.

Je vindt zijn winkel in Ordingen bij Sint-Truiden.

Fietstransport transporteert jouw fiets heelhuids en veilig van en naar internationale wedstrijden. 

Het bedrijf van Wim Vandriessche verzorgt fietsvervoer per vrachtwagen naar alle grote Europese Ironman en Challenge wedstrijden. 

Geen fiets te demonteren, niet langer angst op schade tijdens de vlucht. De fiets wordt dichtbij jouw Belgische woonplaats opgepikt en afgeleverd aan je racehotel. Onmiddellijk na de wedstrijd vertrekt je tweewieler weer richting België. Totale ontzorging en comfort!

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?

Vertel ons jouw verhaal en we bespreken tijdens een intakegesprek hoe we jouw ultieme droom kunnen bereiken.