fbpx
Menu Sluiten

KEN JE CONDITIE DOE EEN LACTAATTEST

Inspanningstesten vormen een essentieel onderdeel van onze trainingsaanpak.
Ieder seizoen start met een nulmeting. Op basis van deze gegevens gaan we je trainingszones bepalen en kunnen we een gedetailleerd trainingsschema opstellen.

Inspanningstesten (of “lactaattesten”) worden uitgevoerd voor de 3 disciplines individueel. Ieder onderdeel heeft namelijk haar eigen specifieke kenmerken en trainingsaanpak.
Gedurende het seizoen worden er bijkomende testen uitgevoerd die de progressie meten en de basis vormen voor bijsturing van de zones.

All Out Triathlon Coaching biedt 2 types lactaattest aan. 

Standaard Lactaattest

145 euro

Bij de standaard lactaattest meten we jouw niveau van verzuring op verschillende intensiteitsniveaus via je bloed.

Op basis van deze gegevens kunnen we nauwkeurig trainingszones bepalen en een kwalitatief trainigsadvies aanleveren. 

INSCYD Lactaattest

245 euro

De standaard lactaattest biedt erg waardevolle informatie. Maar bij All Out Triathlon Coaching gaan we graag een stapje verder. All Out, toch?

We zijn dan ook erg fier om als één van de enige coaching bedrijven in de Benelux de innovatieve lactaattesten van INSCYD aan te bieden.

INSCYD KNOWLEDGE IS POWER

inscyd

INSCYD is geavanceerde software die we gebruiken voor een fysiologische prestatieanalyse van atleten. Dankzij deze wetenschappelijk onderbouwde analyse verbeteren we jouw trainingsschema en prestaties.

De accurate voorspellingen van INSCYD bieden een schat aan informatie voor de optimalisering van jouw training:

  • een holistisch en gedetailleerd beeld van jouw fysiologie geeft ons inzicht in jouw atletische prestaties
  • door te analyseren hoe jij tot jouw prestaties komt, leert de analyse ons hoe we deze kunnen verbeteren
  • op basis van verbeteringen in je training, voorspelt de software het effect daarvan op je prestaties

Bovendien leert INSCYD ons hoe je aerobe systeem (het systeem dat met behulp van zuurstof brandstoffen omzet in energie) en je voedingspatroon met elkaar interageren. Ook dat inzicht draagt bij aan onze uitwerking van nóg specifiekere trainingsplannen.

Nog niet helemaal overtuigd van de impact van INSCYD op het benutten van je volledige potentieel? Laat je dan verbazen door deze indrukwekkende referenties. INSCYD wordt namelijk al lange tijd gebruikt door de coaches van onder meer Peter SaganTony Martin en Jan Frodeno. Pro Tour wielerformaties Bora Hansgrohe en Jumbo Visma gebruiken INSCYD voor het meten en opvolgen van hun professionele atleten. 

Wil jij meer weten over onze lactaattesten?