fbpx
Menu Sluiten

OUR STRENGTHS SERVICES

Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?
Triathlon trainingsschema’s op maat uiteraard, opgesteld op basis van jouw niveau, ambities en beschikbare tijd. Maar ook lactaattesten, techniek- en functionele krachttraining, voedingsadvies en buitenlandse trainingskampen zitten in het aanbod van All Out.

Individuele triathlon coaching

Failing to plan is planning to fail.

Op basis van je doelstellingen en jouw beschikbare tijdschema maken we een trainingsplan. Met fysieke testen bepalen we je huidige niveau. Aan de hand van deze testen bouwen we een trainingsschema op.

We sturen je schema bij door voortdurende communicatie. Je plan wordt ondersteund door de All Out basics. Tijdens de groepstrainingen verbeteren we je triathlonspecifieke technieken.

Voor een wedstrijd maken we een race-plan op, zodat alle trainingen en technieken optimaal benut worden.

Voedingsadvies

Aan de hand van onze testen zien we hoe jouw lichaam vetten en koolhydraten verbrandt. Op basis van deze informatie stellen we een voedingsstrategie op voor tijdens de trainingen en wedstrijden.

We geven richtlijnen over dagelijkse voeding en het gebruik van supplementen, zodat je altijd met een volle tank aan de trainingen kan beginnen en het herstel na de trainingen snel wordt ingezet.

Lactaattesten

Meten is weten. Een goede kennis van je conditie is van cruciaal belang voor het bepalen van je trainingsschema’s. Via de wetenschappelijk onderbouwde methode van lactaattesten meten we je niveau, zowel bij de start van de begeleiding als op verschillende momenten tijdens het seizoen. Zo houden we je progressie bij en kunnen we bijsturen waar nodig.

Lactaattesten worden aan alle atleten aangeboden, ook wanneer je geen individuele triatlon coaching bij All Out volgt.

Techniektraining crawl

Het zwemonderdeel van triathlon vereist een specifieke aanpak: je kan het zwemmen namelijk niet los zien van de twee andere disciplines die nog volgen tijdens de wedstrijd.

All Out Triathlon Coaching biedt techniektraining aan die specifiek in het teken staat van een goed zwemonderdeel dat de atleet zo fris mogelijk op de fiets krijgt.

Functionele kracht

Een programma rond functionele kracht is erop gericht om de bewegingen die specifiek zijn voor triathlon te verbeteren. Met een goed bewegingspatroon is de kans op blessures kleiner en is je techniek onder vermoeidheid beter.

All Out Triathlon Coaching werkt hiervoor samen met Evoke Health Hub, een zeer ervaren Personal Coaching-bedrijf met trainingsstudio in Hasselt.

Trainingskampen

We organiseren iedere winter een All Out trainingskamp op een zonnige locatie om een goede basis te leggen voor het seizoen. De trainingen worden in groep afgewerkt, maar elke sessie wordt aangepast aan het individuele niveau van de atleet.

Triathlontechnieken komen ruim aan bod met vooral een focus op zwemtechniek. We geven workshops rond functionele kracht en voeding zodat je het kamp niet alleen sterker en fitter, maar ook slimmer verlaat.

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?

Mail ons jouw verhaal en we bespreken tijdens een intakegesprek hoe we jouw ultieme droom kunnen bereiken.