fbpx
Menu Sluiten

OUR PEOPLE PRIDE

Op zoek naar een triathlon coach in Vlaanderen of Nederland? Twee sportfanaten met een passie voor triathlon sloegen de handen in elkaar en gingen all in bij All Out Triathlon Coaching. Op basis van hun eigen praktijkervaring en in samenwerking met andere experts, halen ze het beste uit iedere athleet. Wie zijn de sterke schouders onder All Out? Maak kennis met Jens en Dimitri.

All Out triathlon coaching

Jens Roegiers

Triathlon Coach

Jens startte met triathlon in 2004. Al snel werd de sport een passie. Hij won de Belgische titel duathlon bij de junioren en focuste kort nadien op de lange afstand. In 2016 finishte Jens zijn eerste Ironman in Barcelona. In 2018 slaagde hij erin zich te plaatsen voor het WK Ironman 70.3 in Nice, waar hij een zeer mooi resultaat neerzette. Het grote doel voor seizoen 2020: zich in Frankfurt kwalificeren voor het Wereldkampioenschap Ironman in Hawaii.

Jens ontwikkelde zijn passie voor coaching bij de lokale zwemclub in Sint-Truiden, waar hij wekelijks training gaf. De stap naar triathlon coaching was snel gemaakt en kort daarna werd er een triathlonteam opgericht. 

Palmares

Contactgegevens

All Out triathlon coaching

Dimitri Vandormael

Triathlon Coach

Dimitri is digitaal ondernemer en gepassioneerd triathleet. Hij startte met triathlon in 2013 met enkele Olympic Distance races. In 2015 begon hij met Jens te trainen en verbeterden zijn prestaties aanzienlijk. In 2018 legde Dimitri succesvol zijn eerste marathon af en finishte hij ook zijn eerste Ironman 70.3 op Lanzarote. In 2019 verbeterde hij in Portugal zijn PR op de halve afstand met meer dan een half uur. Ook in 2020 zal de focus liggen op de halve afstand.

De passie voor triathlon nam ieder jaar toe en de drang om te ondernemen was niet te stoppen. Dimitri is mede-zaakvoerder van voedingssupplementenmerk Hiddit Nutrition en richtte samen met Jens All Out Triathlon Coaching op.

Palmares

Contactgegevens

Zijn we ambitieus bij All Out? Dat mag je wel zeggen! Onder invloed van de sterke groei van het aantal athleten in begeleiding werd het All Out Coaching Team versterkt. 4 dynamische, gemotiveerde coaches waagden de sprong! Maak kennis met Kevin, Jan, Filip en Karen.

Kevin De Winne All Out Runners Coach

Kevin De Winne

Runners & Triathlon Coach

Kevin heeft een verleden als voetballer. Hij speelde op hoog niveau en scoorde als diepe spits aan de lopende band in de nationale reeksen. In 2019 kreeg hij de loopmicrobe te pakken. In 3 maanden verbeterde hij zijn tijd op de 5 kilometer met meer dan een minuut. Hij proefde ook voor het eerst van de mooie triathlonsport in Aarschot.

Kevin begeleidt naast startende triathleten en marathonlopers ook lopers over diverse afstanden (5 km, 10 km, halve marathon).

Palmares

Contactgegevens

Jan Schoofs

Triathlon Coach

Jan was een zeer goede triathleet voor hij zich volop op de marathon ging richten. Met succes! Jan heeft intussen meerdere sub-3 uur wedstrijden afgewerkt op de mythische loopafstand. Toch is de liefde voor triathlon nooit helemaal verdwenen, integendeel! Tussen de loopwedstrijden door werkt hij ieder jaar enkele snelle sprint triathlon af.

Binnen het All Out Coaching Team is Jan gespecialiseerd in de begeleiding van startende triathleten

Palmares

Contactgegevens

Filip Van Craenenbroeck All Out

Filip Van Craenenbroeck

Triathlon Coach

Filip is ex-competitiezwemmer en intussen al 16 jaar triathleet. Hij heeft mooie resultaten neergezet op de 70.3 afstand en heeft ook al 2 volledige Ironmans afgewerkt. 

Filip verbleef 3 jaar op Lanzarote waar hij actief was in de bikeshop van het bekende trainingsresort Club La Santa. In 2019 keerde hij terug naar België en vervoegde hij met enthousiasme het All Out Coaching Team.

Filip bouwt de All Out Triathlon Community in Antwerpen uit. Hij geeft ook lessen zwemtechniek en is tevens ervaren bikefitter

 

Palmares

Contactgegevens

Karen Van Proeyen All Out

Karen Van Proeyen

Marathon Coach

Karen is na een carrière in het basketbal al bijna 10 jaar actief als loopster met de focus op de lange afstand. 

Karen haalde gouden medailles op het BK 10.000 meter (2014) en de halve marathon (2014). Karen is tevens de huidige Belgische Kampioene Marathon (Eindhoven, 2019). 

In 2010 behaalde Karen een doctoraat in de bewegingswetenschappen, waarna ze als postdoc actief was. Ze geeft momenteel ook lessen aan de Vlaamse Trainersschool.

Karen is bij All Out actief als Marathon Coach en hoopt haar kennis en ervaring over te brengen aan de marathonlopers.

Palmares

Contactgegevens

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?

Vertel ons jouw verhaal en we bespreken tijdens een intakegesprek hoe we jouw ultieme droom kunnen bereiken.