fbpx
Menu Sluiten

Go All Out @BikeValley

All Out Triathlon Coaching heeft een partnership afgesloten met BikeValley!

BikeValley is een samenwerking tussen verschillende grote Belgische merken actief in de wielersport: BioRacer, Ridley, Lazer, Naqi,… Het is een groot bedrijvennetwerk dat open innovatie najaagt voor de Vlaamse fietswereld.

In het performance centre van BikeValley te Beringen wordt er iedere dag op zoek gegaan naar verbeterpunten die een verschil in snelheid en wattage kunnen maken voor de athleet (het concept van ‘marginal gains‘). De belangrijkste testfaciliteiten hiervoor zijn de indrukwekkende windtunnel en de klimaatkamer, waar dagelijks studies en testen uitgevoerd worden om fietscondities te optimaliseren. Victor Campenaerts bracht hier vele uren door ter voorbereiding van zijn succesvolle werelduurrecordpoging in april. Ook professionele triathleten als Bart Aernouts zijn vaste klant bij BikeValley.

Gezien het fietsonderdeel een essentieel onderdeel is van onze geliefkoosde sport, biedt ons partnership met BikeValley dan ook heel wat opportuniteiten.

  • In de windtunnel wordt er op zoek gegaan naar de optimale aerodynamische positie. Erg geavanceerd en high tech!
  • Daarnaast worden er tevens “gewone” bikefitting diensten aangeboden. Heb je het gevoel dat je niet helemaal optimaal op je (tijdsrit)fiets zit? Aero expert Harm is een krak in zijn vak en helpt je sneller te rijden zonder aan comfort in te moeten boeten!
  • In de klimaatkamer kan de temperatuur en luchtvochtigheid perfect worden gecontroleerd, zodat wedstrijdomstandigheden kunnen worden gesimuleerd en de athleet kan testen hoe zijn/haar lichaam zich gedraagt. Vele Belgische topathleten gebruiken deze kamer om zich voor te bereiden op de Olympische Spelen in Tokyo volgend jaar. Perfect voor Ironman Hawaii Qualifiers! 😉

Hebben jullie interesse in bovenstaande diensten? Geef ons dan zeker een seintje.

Naast toegang tot deze schitterende faciliteiten beschikt All Out tevens over een kantoorruimte op BikeValley. Het wordt met andere woorden onze nieuwe uitvalsbasis, in aanvulling op de sportfaciliteiten in Sint-Truiden (piste & zwembad) en Functional Body te Hasselt.

Ben je in de buurt of wil je je volgende lactaattest uitvoeren in Beringen? Spring zeker even binnen!

All Out partners with BikeValley

Benieuwd hoe wij jou kunnen helpen?

Mail ons jouw verhaal en we bespreken tijdens een intakegesprek hoe we jouw ultieme droom kunnen bereiken.