fbpx
Menu Close

All Out Runners Team

Heb je zin om te trainen voor een marathon?

Razend ambitieus om dat persoonlijk record op de 5 of 10 kilometer aan te scherpen?

Of simpelweg op zoek naar goede begeleiding om op een gezonde manier je conditie op te bouwen en lopen te integreren in je leven?

Time to join the All Out Runners Team!

We begeleiden je met individuele schema’s op maat. We houden rekening met je basisconditie, te doelstelling en je beschikbare tijd! We trachten lopen op een duurzame manier te integreren in je leven zodat het je algemeen functioneren versterkt. 

Onze trainingsaanpak is gestoeld op volgende pijlers:

  • Wetenschap: we werken volgens beproefde en gevalideerde methodes met een breed draagvlak in de inspanningsfysiologie
  • Ervaring: we hebben een ruim aantal jaren op de teller staan in het begeleiden van lopers, zowel op korte als lange afstanden
  • Community: sporten is leuker en duurzamer als je het samen kan doen! We organiseren pistetrainingen waar we collectief opwarmen en loslopen. Tussendoor werkt iedereen het eigen schema af. Sociaal en motiverend!
  • Fun! Plezier staat bij All Out steeds op de eerste plaats. We willen dat je geniet van je loopsessies, zodat je ten volle de positieve effecten op lichaam en geest kan ervaren.

Hoe gaan we te werk?

We starten steeds met een intakegesprek waarbij we jouw persoonlijke doelstellingen in kaart brengen, je loopervaring bespreken en een planningsmethodiek afspraken die past binnen de context van je leven.

Aansluitend voeren we een lactaattest uit. Hieruit leren we hoe het gesteld is met je conditie en waar we ook moeten werken de komende maanden.

We voorzien je ook van het nodige voedingsadvies om je trainingen (en bij uitbreiding je dagelijkse leven) te ondersteunen.

Vanaf dan begint onze trainingsbegeleiding. We maken schema’s en laden deze op in het digitaal platform TrainingPeaks. We geven feedback op je sessies en sturen bij waar nodig. We staan steeds ter beschikking voor toelichting, raad en advies.

Samen werken we toe naar je doel en trachten het maximaal haalbare resultaat te bereiken.

Ontvang vrijblijvend meer informatie

Nog niet overtuigd?

Volgende getuigenissen geven aan wat het All Out Runners Team voor jou kan betekenen. 

Ben je klaar om je loopconditie naar een hoger niveau te tillen?
Neem dan snel contact met ons op!